Izbornik
Naslovnica
O nama
Tečajevi
Gdje smo
Online prijava
Uputite nam pitanje
Cestovni promet
Online ispiti
Linkovi
Nadimak

Lozinka

Zapamti me
 Tečajevi

Auto škola ZG-4 organizira i izvodi nastavu za osposobljavanje vozača B kategorije vozila. Cijena tečaja iznosi 099 3453 161, 2332 582.


Način plaćanja:u gotovini na vise rata
diners kartica
american kartica
american expres kartica ;
mastercard/visa kartica.
NOVO:
PROMOTIVNA CIJENA LJEČNIĆKOG
PREGLEDA 250,00 KN isti dan
.Nastava traje 10 radnih dana
prije
ili poslije podne.Kompletna
izobrazba
moguča za 45 dana od upisa što
znači
vožnju svaki dan.

Tečajevi počinju svaka dva tjedna. Teorijska nastava odvija se u terminima u 10 ili 17 sati, dok se termini praktičnog dijela (vožnje) dogovaraju s instruktorima.

Osposobljavanje za vozača sastoji se od tri nastavna predmeta:
 • Prometni propisi i sigurnosna pravila
 • Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi
 • Upravljanje vozilom na motorni pogon
  Prometni propisi i sigurnosna pravila

  Nastava iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila odvija se u modernoj učionici auto škole, opremljene umreženim računalima i modelima raskrižja i prometnica. Nastava se izvodi interaktivno, uz pomoć multimedijalnih računalnih aplikacija koje zorno predočuju moguće situacije u prometu, koje se tada dodatno pojašnjavaju na modelima raskrižja i prometnica. Veliko iskustvo predavača osigurava kvalitetno stjecanje znanja o prometnim pravilima i svim tajnama sigurne vožnje.

  Nakon svake nastavne jedinice polaznici auto škole polažu testove na računalima kojima utvrđuju stečeno znanje i koji ih pripremaju za završni test iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila koji se polaže u HAK-u.

  Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi

  Nastava iz pružanja prve pomoći odvija se u učionici auto škole, a izvodi je doktor medicine koji svojom dugogodišnjom praksom u pružanju prve pomoći garantira brzo i kvalitetno stjecanje znanja.

  Upravljanje vozilom na motorni pogon

  Nastava iz upravljanja vozilom odvija se na poligonu i na prometnicama grada Zagreba. Nakon položenih ispita iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila te pružanja prve pomoći, polaznici mogu izabrati instruktora ili vozilo na kojem će učiti (Mercedes A100, VW Polo i Opel Astra). Nakon sati provedenih na poligonu, gdje stječu osnove upravljanja automobilom, naši iskusni instruktori polaznike oprezno izvode na prometnice. Golemo iskustvo naših instruktora jamstvo je sigurnosti i kvalitete učenja upravljanja automobilom!